www.lacollinaverde.nl
De titel van deze tekst is een websiteadres van de mensen waar Nine en ik het huisje van gehuurd hebben in Alviano.


Op deze site ontvouwen zij hun droom en de vormgeving van die droom: Hoe zou je een gezin met een 'probleem'kind en hoe zou je een 'probleem'kind een goede vakantie kunnen geven. Zij bieden mogelijkheid en middelen aan. Lees die site, zij kunnen het beter uitleggen dan ik.
Zij stippen uitstapjes aan, waaronder de bronnen van Saturnia. Ik heb er in gezeten, zie foto, dat water is geweldig. Je moet niet het idee van een luxe zwembad in je hoofd hebben, zoals ik had, dan is het even aanpassen. Maar het is spannend en weldadig. Warm water en een paar rotsplateaus. Het is puur natuur, zonder kleedhokjes of riante ligstoelen. Er is een kleine uitspanning aan de rand van het terrein, daar is ook een turkse plee. Dat is de enige luxe. Een ander leuk idee is, ga ergens ijs eten, gewoon in een gelateria op de hoek van de straat. Of op een terras zoals hier in Viterbo. Dit is niet het ijs dat je in ons land krijgt. Dit is het ijs alsof er een engeltje op je tong......... dat soort ijs, dus.

btemplates

1 reacties:

Ivo Serenthà zei

Congratulations to your space and interesting pictures included, I encourage you to photoblog http://photosphera01.spaces.live.com

Greetings from Italy

Marlow

Een reactie posten